Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ένα διήμερο γεμάτο εμπειρίες για Κων/νο και Νικόλα!!!

 Στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα βρέθηκε ο προπονητής της ακαδημίας μας ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ για να συμμετάσχει στο 3ο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Δικτύου Ακαδημιών.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 17 και 18.06.2023 και στο πρόγραμμα εκτός πολλών άλλων θεμάτων συμπεριλαμβανόταν και η δραστηριότητα καταγραφής ικανοτήτων αθλητών η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Στη δραστηριότητα καταγραφής ικανοτήτων, που αφορούσε παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2010, συμμετείχαν από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου ο Κων/νος Αναστασίου και ο Νικόλαος Τσοκαλίδης. Οι αθλητές μας της Κ-14 φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά στα Σπάτα το διήμερο 17-18/6 και συμμετείχε σε προπονήσεις καταγραφής ικανοτήτων καθώς και σε εκπαιδευτικό αγώνα αποκτώντας μοναδικές εμπειρίες!Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Μώλου ευχαριστεί την Ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ και ιδιαίτερα τον διευθυντή της Ακαδημίας κ.Κυριακίδη Ηλία για την μοναδική εμπειρία που βίωσαν οι αθλητές της Ακαδημίας μας καθώς και για τις γνώσεις και τις εμπειρίες που προσφέρουν σε κάθε εκπαιδευτικό σεμινάριο.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου