Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Ευχαριστηρίο μήνυμα προς στους γονείς και στα παιδιά της Ακαδημίας μας


Σίγουρα η χρονιά για την Ακαδημία μας δεν τελειώνει με τον τρόπο που είχαμε φανταστεί. Μια χρονιά που ξεκίνησε με νέα πρόσωπα, με όνειρα και φιλοδοξίες, ολοκληρώνεται με τόσο άδοξο τρόπο, καθώς οι παρούσες συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά χαρά, ευχαρίστηση και διασκέδαση. 

Ωστόσο, η φετινή χρονιά ήταν από όλες τις απόψεις ιδιαίτερα επιτυχημένη για μας, καθώς είδαμε τα παιδιά μας να μεγαλώνουν, να ωριμάζουν, να βελτιώνονται και να εξελίσσονται, όχι μόνο ως ποδοσφαιριστές αλλά και ως άνθρωποι γενικότερα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.
Έχουμε τονίσει επανειλημμένως ότι πρωταρχικός στόχος μας ως Ακαδημία είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν τις ώρες που βρίσκονται στο γήπεδο. Όμως, όταν η διασκέδαση καταφέρνει και συνδυάζεται και με αποτελέσματα, αυτό δεν μπορεί παρά να μας κάνει υπερήφανους και να μας γεμίζει ικανοποίηση για την σωστή δουλειά που γίνεται από τα παιδιά στις προπονήσεις. Επιδίωξη μας είναι να μάθουν ότι τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν χαρίζεται ή γίνεται τυχαία, αλλά όλα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα απ' όλα τα παιδιά, για την συνέπεια τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τις αξέχαστες στιγμές που μας χαρίζουν κάθε φορά που βρισκόμαστε, και έπειτα τους γονείς, για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μας έδειξαν για άλλη μία χρονιά και την άψογη συνεργασία, με γνώμονα πάντα το καλό των παιδιών.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας, καλώς εχόντων των πραγμάτων, για τον Σεπτέμβριο, με την ελπίδα ότι θα έχουμε ξεπεράσει την δύσκολη κατάσταση που όλοι βιώνουμε και θα μπορούμε πλέον απρόσκοπτοι να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε χωρίς περιορισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου